22.07.2024.

Župan prisustvovao svečanom obilježavanju 930. rođendana Grada Čazme

Published in Novosti

1000034881


Grad Čazma danas slavi 930. rođendan, a tim je povodom održana svečana sjednica Gradskog vijeća kojoj je uime Koprivničko-križevačke županije prisustvovao župan Darko Koren. Sjednicu je vodio predsjednik Gradskog vijeća Branko Novković koji se osvrnuo na postignuća protekle godine te istaknuo važnost kontinuiteta i zajedništva, dok je gradonačelnik Dinko Pirak istaknuo kako se u ovom trenutku na području Čazme odvijaju projekti preko 5 milijuna eura.

„ Imamo mnoga gradilišta i investicije, što iz nacionalnih, što iz europskih fondova. Gradi se kulturni centar, novi vrtić, pripremamo dokumentaciju za školu i đački dom, nastavljamo s obnovom prometnica, lobiramo za brojne projekte koje želimo ostvariti na ovom području“, kazao je gradonačelnik uz zahvalu svim uzvanicima koji su prisustvovali sjednici.

Prigodnim riječima se obratio župan Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Marušić koji je istaknuo da će Čazma imati i dalje veliku podršku Županije, a čestitku je uputila i  saborska zastupnica Marijana Petir koja je posebno naglasila važnost ulaganja u infrastrukturu.

Dodajmo kako su na svečanoj sjednici dodijeljena i javna priznanja najzaslužnijima pojedincima i udrugama koji su svojim radom značajno doprinijeli zajednici.

Izvor: superportal.hr; KKŽ

Služba ureda župana

Read 35 times