26.06.2024.

Nastavljaju se projektne aktivnosti u uspostavi Interpretacijskog centra „Bolenov dravski put“

projekt Bolen sastanak Projektnog tima 25.6 2


U prostorijama Županijske uprave jučer je održan radni sastanak Projektnog tima projekta Interpretacijski centar “Bolenov dravski put” na kojem je raspravljano o dosad provedenim te predstojećim aktivnostima. Sudionici sastanka definirali su rokove te tijek pripreme dokumentacije za objavu postupaka javne nabave za radove na izgradnji pristaništa i zgrade Interpretacijskog centra.

Podsjetimo, riječ je o projektu vrijednom 3.502.522,93 eura pri čemu su dobivena bespovratna sredstva u iznosu 2.883.340,52 eura. Nositelj projekta je Općina Gola, partneri su Koprivničko-križevačka županija i Javna ustanova Lučka uprava Osijek, a stručnu pomoć u pripremi i provedbi projekta pruža PORA Regionalna razvojna agencija KKŽ.

LOGOTIP BOLEN PROJEKT

Projektom će se u potpunosti obnoviti i opremiti stara zgrada župnog dvora u Goli s ciljem uspostave Interpretacijskog centra prirodne baštine te će se izgraditi riječna marina na rijeci Dravi koja će posjetiteljima omogućiti plovidbu rijekom Dravom.

next generation EU

„Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.”

Služba ureda župana

Read 168 times