Dvodnevna radionica u sklopu projekta „THREE RIVERS = ONE AIM“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Koprivničko-križevačke županije 19. i 20. studenog organizirala je dvodnevnu radionicu za škole, ključne dionike i korisnike Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav s područja Koprivničko-križevačke županije.

Cilj radionice je promicanje projekta i prirodnih vrijednosti područja Prekograničnog rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav u Koprivničkoj-križevačkoj županiji. U ime Koprivničko-križevačke županije sve sudionike radionice prigodnim riječima pozdravio je zamjenik župana Ivan Pal, koji se zahvalio organizatorima na nizu aktivnosti kroz koje doprinose zaštiti zaštićenih područja u Koprivničkoj-križevačkoj županiji.

Ova aktivnost provodi se u sklopu projekta „Three Rivers=One Aim“ u kojem je ustanova partner, a koji se provodi u sklopu prekograničnog programa Mađarska – Hrvatska ( IPA CBC HUHR 2007-2013).

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol