Prijava prisustvovanja sjednici Županijske skupštine


Za mogućnost prisustvovanja sjednici Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije možete koristiti document Obrazac prijave za prisustvovanje ili digitalno pounjavajući obrazac u nastavku.

Vaš ispunjeni obrazac pošaljite najkasnije dva dana prije održavanja sjednice Županijske skupštine na mail adresu Koprivničko-križevačke županije Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , ili mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili dostavite u pisarnicu Koprivničko-križevačke županije (prizemlje-Antuna Nemčića 5, Koprivnica) i po zaprimanju Vašeg obrasca obavijestit ćemo Vas o mogućnosti sudjelovanja na sjednici Županijske skupštine.

Sve dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 048/658-252.

Napomena: Prilikom sudjelovanja na sjednici Županijske skupštine dužni ste se pridržavati reda te ne možete sudjelovati u raspravi, kao i postavljati pitanja na sjednici te na bilo koji drugi način ometati rad Županijske skupštine. Prisustvovanje sjednici biti će omogućeno temeljem kronološkog redosljeda zaprimljenih prijava zainteresiranih građana za prisustvovanje (sukladno čl. 12. ZPPI). Maksimalan broj građana koji mogu prisustvovati sjednicama Županijske skupštine je 15 (broj slobodnih mjesta u dvorani).

 Upravni odjel za poslove Županijske skupštine i pravne poslove

Online prijava za prisustvovanje sjednici ŽS:

Neispravan unos
Neispravan unos
Neispravan unos
Pogrešan unos
Pogrešan unos
Pogrešan unos

Sigurnosni kod:

Pogrešan unos