Na koprivničkom Gradskom stadionu otvoren 6. Međunarodni turnir u streljaštvu “OLUJA – 95”

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Koprivnici je danas, u subotu 3. kolovoza, započelo tradicionalno natjecanje u streljaštvu na šestom po redu Međunarodnom turniru  „OLUJA – 95“. Natjecanje u gađanju zračnom puškom  se održava  na koprivničkom Gradskom stadionu „Ivan Kušek Apaš“ u organizaciji UDVDR ogranak Koprivnica i pokroviteljstvom Grada Koprivnice, a podršku je pružila i Koprivničko-križevačka županija u čije ime se prisutima obratio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Nadam se da ćete danas spojiti ugodno s korisnim te uz druženje i razmjenu iskustva prisjetiti se uspomena.  Čestitam organizatorima – Udruzi dragovoljaca domovinskog rata ogranku Koprivnica koji svake godine organiziraju ovo natjecanje u streljaštvu. Svima vama još jednom želim dobrodošlicu i čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja“, kazao je zamjenik Ljubić te sudionicima poželio  da na povratku kućama sa sobom iz Koprivnice ponesu lijepe uspomene.

Prisutnima se obratio i predsjednik UDVDR-a Podružnice Koprivničko-križevačke županije Siniša Pavlović koji je zahvalio svim braniteljima koji su podnijeli žrtvu sa samostalnu i suverenu Republiku Hrvatsku te čestitao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Na turniru će sudjelovati mnogobrojne braniteljsko-stradalničke udruge iz osam županija te gosti iz Slovenije i Mađarske, koji će se natjecati u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.

Izvor fotografija: Grad Koprivnica

Služba ureda župana