Na redovnoj Skupštini Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica dodijeljena priznanja Hrvatskog Crvenog križa

U prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u utorak, 24. travnja održana je redovna izvještajna Skupština na kojoj su dodijeljena priznanja Hrvatskog Crvenog križa  volonterima koprivničkog Crvenog križa za izuzetan doprinos i humanitarni rad.

Dodjeli priznanja prisustvovao je i zamjenik župana Ratimir Ljubić, a nagrađenima su ih uručili predsjednik Hrvatskog Crvenog križa prim. Josip Jelić, dr. med. te izvršni predsjednik Hrvatskog Crvenog križa Robert Markt.

Redom Hrvatskog Crvenog križa odlikovani su Ljiljana Šajatović Ivanković i  Dražen Sačer za 30 godina neprekidnog rada i sveukupni doprinos razvoju Hrvatskog Crvenog križa, a Zlatnim znakom priznanja Hrvatskog Crvenog križa odlikovana je Anica Desnica za 20 godina neprekidnog rada i sveukupni doprinos razvoju Hrvatskog Crvenog križa. Srebrnim znakom priznanja odlikovani su Snježana Zrinski, Marija Zlatar i Zdenka Draganić za 15 godina neprekidnog rada i sveukupni doprinos razvoju Hrvatskog Crvenog križa, dok su Brončanim znakom priznanja odlikovani Verica Čuti, Ivan Kovač i Vladimir Štimac za 10 godina neprekidnog rada i sveukupni doprinos razvoju Hrvatskog Crvenog križa.

Zamjenik Ljubić pozdravio je prisutne, uz čestitke i zahvale dobitnicima priznanja, te pohvalio rad Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, posebno u području rada s mladima u osnovnim i srednjim školama koje se od malih nogu potiče na volontiranje i pomaganje onima kojima je to potrebno.

Na Skupštini je također prihvaćeno Izvješće o radu za 2017. godinu i Financijsko izvješće te je imenovana nova članica Skupštine Marijana Gaži iz općinskog društva Crvenog križa Peteranec koja je izabrana umjesto dosadašnjeg člana Stjepana Zidara.

Služba ureda župana