Održan radni sastanak na temu pripreme zajedničkog projektnog prijedloga na natječaj „Programska, stručna i financijska potpora obrazovanju djece i učenika pripadnika romske nacionalne manjine“

U srijedu, 2. svibnja 2018. u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je drugi po redu radni sastanak na temu pripreme projekta na objavljeni natječaj „Programska, stručna i financijska potpora obrazovanju djece i učenika pripadnika romske nacionalne manjine“.

Sastanku su prisustvovali zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, ravnateljica PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić, voditeljica Odjela za razvojne projekte u PORA-i Senada Ranilović, viši savjetnik-specijalist za međunarodnu suradnju i EU fondove Vladimir Šadek te predstavnici OŠ „Fran Koncelak“ Drnje, OŠ Legrad, OŠ Koprivnički Bregi, OŠ Koprivnički Ivanec, OŠ „Andrije Palmovića“ Rasinja, OŠ „Prof. Blaž Mađer“ Novigrad Podravski i OŠ „Mihovil Pavlek Miškina“ Đelekovec.

Na sastanku se raspravljalo o daljnjim koracima u pripremi zajedničkog projektnog prijedloga, a rok za prijavu na natječaj je 14. svibnja 2018. godine.

Služba ureda župana