Župan na 8. moto i biciklističkom druženju u Križevcima

Auto moto klub „Križevci“ i Križevačka udruga biciklista – KUB u ponedjeljak, 2. travnja održali su 8. moto i biciklističko druženje u Križevcima, kojemu je prisustvovao i župan Darko Koren.

Župan je pohvalio aktivnosti križevačkih motociklista i biciklista, a prigodnim su se riječima obratili i križevački gradonačelnik Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika i predsjednik Križevačke udruge biciklista Danijel Šaško, tajnik AMK „Križevci“ Stjepan Peršin, zamjenik načelnika PP Križevci Krešimir Sokač te u ime AMK „Siget“ Damir Škaro.

Uslijedila je podjela nagrada i priznanja najboljima za 2017. godinu pa je tako najuzornijom biciklisticom proglašena Natali Kohar, a najuzornijim biciklistom Mladen Bušić. U kategoriji vozačica mopeda nagradu je primila Zdenka Prstec, a kod motociklista Ranko Čačko u kategoriji A i Ivica Levak u kategoriji A2. U kategoriji 80+ za vozače automobila nagrade su primili Draginja Runtić, Bogoje Maričić i Tomislav Fritz.

Biciklisti su vozili relacijom Križevci – Sveti Ivan Žabno– Rovišće, a motociklisti su položili vijence poginulim braniteljima na spomen obilježju na Trgu Svetog Florijana te napravili nekoliko krugova križevačkim ulicama i krenuli prema Rovišću.

U programu su sudjelovali i Gradski puhački orkestar Križevci, Križevačke mažoretkinje te Križevačka djevojačka straža.

Služba ureda župana