Antikorupcijsko povjerenstvo u suradnji s Udrugom „Bolje sutra“ održalo aktivnost „Skini masku korupciji“

Povodom Međunarodnog dana borbe protiv korupcije, ali i Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije i Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice u ponedjeljak, 4. prosinca u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ održali su aktivnosti „Skini masku korupciji“.

Predsjednica Povjerenstva Jadranka Lakuš predstavila je članove i opseg djelatnosti Povjerenstva, kao i kada im se i kako obratiti te što očekivati nakon prijave korupcije. Također, sudionici su mogli doznati nešto više o oblicima korupcije te su podijelili svoja iskustva, a zatim su svi zajedno izradili plakat koji predstavlja ciklus problem-ciljevi-rješenje.

Aktivnost je podržao i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je pohvalio rad Povjerenstva i konstruktivne rasprave, a važno je spomenuti i kako će u ponedjeljak 11. prosinca biti proglašeni pobjednici kreativnog natječaja „Moja županija bez korupcije“, u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ s početkom u 19 sati.

Služba ureda župana