Dobrovoljno vatrogasno društvo Križevci održalo redovnu godišnju skupštinu

U restoranu „Vojarna“ u Križevcima proteklog je vikenda Dobrovoljno vatrogasno društvo Križevci održalo redovnu godišnju izborno-izvještajnu skupštinu kojoj je prisustvovao i župan Darko Koren.

Župan Koren pozdravio je sve prisutne te uputio zahvalu članovima Društva na dosadanjem radu i doprinosu cjelokupnoj vatrogasnoj zajednici na području Županije. Pohvalio je niz uspješno odrađenih akcija u protekloj godini u kojima se Društvo iskazalo svojom spremnošću na intervenciju u hitnim situacijama. Također, pohvalio je dobru komunikaciju i suradnju Društva i pritom uputio želje za još uspješnije nadolazeće razdoblje.

U radnom dijelu skupštine podneseno je Financijsko izvješće i Izvješće o radu za proteklu 2016. godinu koja su jednoglasno usvojena, a predložen je i Plan rada kao i Financijski plan za tekuću 2017. godinu.

U izboru novog vodstva Društva za predsjednika je izabran Ivan Matosović, a njegovim zamjenikom je imenovan Božidar Štubelj. Za zapovjednika Društva je izabran Jurica Smiljan, a za njegovog zamjenika Nikola Mišain.

Članovi novog Upravnog odbora su Damir Špoljar, Branko Hrg, Tugomil Majdak, Natalija Radotović Maksić, Ivica Muli, Božidar Pukec, Ivan Hegedić, Slavko Gotić i Darinka Šimunčić, dok članovima Nadzornog odbora imanovani su Nada Stručić za predsjednicu, Atif Korlat, Đuro Balić, Dragan Vrbanec i Zvonimir Ružić. U sud časti izabrani su Marijan Vučetić za predsjednika, Nediljko Bulić i Ivan Gotal.

U prisutnosti brojnih članova prijateljskih Dobrovoljnih vatrogasnih društava, na kraju skupštine članovima Društva su dodijeljene spomenice za dugogodišnji rad koje je uručio zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: prigorski.hr