Društvo multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije održalo redovnu godišnju Skupštinu

Zamjenik župana Ratimir Ljubić u utorak, 19. prosinca prisustvovao je redovnoj godišnjoj Skupštini Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije koja je održana u prostorima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“.

Predsjednica Društva Radmila Funtek u svom osvrtu na godinu koja je pri kraju, kazala je kako su pisali mnogo programa i projekata koji nažalost nisu prošli kod nadležnih institucija te kako su se financijski teško snalazili. Društvo trenutno broji sto članova, od kojih je polovica polupokretnih i nepokretnih što ih sprečava u sudjelovanju u aktivnostima ili čak izlasku iz kuće.

Zamjenik Ljubić Društvo je pohvalio na brizi na svoje članove kojima na sve načine nastoji olakšati nošenje s ovom bolešću s tisuću lica i podići im kvalitetu života te je dodao kako se nada dobroj suradnji i u sljedećoj godini. Također je okupljenima poželio sretne blagdane, naglasivši kako će im Županija i nadalje biti podrška.

Okupljenima se obratila i zamjenica gradonačelnika Koprivnice Melita Samoborec, a nakon Skupštine organizirano je druženje članova povodom nadolazećih blagdana.

Služba ureda župana