Najava: 1. Humanitarna biciklijada „Biciklirajte sa nama, biciklirajte za one koji ne mogu“

U povodu obilježavanja Svjetskog dana multiple skleroze, Društvo multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije, uz pratnju Biciklističkog kluba „Rotor“, organizira 1. Humanitarnu biciklijadu „Biciklirajte sa nama, biciklirajte za one koji ne mogu“ koja će se održati u nedjelju, 27. svibnja 2018. godine, a početak je u 10 sati na Zrinskom trgu u Koprivnici.

Pokrovitelj biciklijade je Koprivničko-križevačka županija, a nakon starta na Zrinskom trgu kreće se prema Planinarskoj kući „Rudi Jurić“ (druga baraka na Vinici), s time da je biciklistička ruta: Zrinski trg – Ulica Ante Starčevića – mali pothodnik – Varaždinska cesta – Ulica kneza Branimira – Ulica Vinica – druga baraka.

Za djecu mlađu od 16 godina obavezna je kaciga, a prijaviti se može putem e-maila na adresu: dmsh-kc-kz@kc.t-com.hr, a najkasnije do 21. svibnja. Prikuplja se i humanitarni prilog od minimalno 30 kuna po sudioniku.

Biciklijada je organizirana u svrhu promocije Društva multiple skleroze i aktiviranja članova, a za sudionike je predviđeno i zajedničko druženje i piknik u Planinarskoj kući „Rudi Jurić“.

Služba ureda župana