Održan 6. Memorijalni turnir „Braća Đelekovčan“

Muški rukometni klub Koprivnica-Hangar 18 prošlog je vikenda organizirao 6. Memorijalni turnir „Braća Đelekovčan“ za mlađe kadete, a u znak poštovanja i sjećanje na svoje dugogodišnje poginule članove Daria i Ivicu Đelekovčan.

Turniru je prisustvovao i zamjenik župana Ivan Pal koji je u svom obraćanju pridao veliku važnost ovom turniru te istaknuo: „Ovo je jedan hvalevrijedan turnir i turnir sportskih sjećanja. Hvala Vam što se ovim sportskim druženjem sjećate na naše dečke, a ovo i jest prigoda da im na najbolji način odamo počast“. Na kraju je svim natjecateljima poželio i puno uspjeha na daljnjem natjecanju.

Turnir se održao u koprivničkoj Gimnaziji „Fran Galović“ te je bio međunarodnog karaktera. Natjecalo se ukupno šest ekipa i to iz Rukometnog kluba El Jaish iz Katra, Rukometnog kluba Jeruzalem Ormož iz Slovenije, Rukometnog kluba Tuzla iz Bosne i Hercegovine, Gradskog rukometnog kluba Varaždin 1930, Rukometnog kluba Rovinj te iz Rukometnog kluba Koprivnica – Hangar 18.

Na turniru je pobijedio Rukometni klub Rovinj, drugo mjesto pripalo je Gradskom rukometnom klubu Varaždin 1930 dok je treće mjesto zauzeo Rukometni klub Koprivnica-Hangar 18. Podjelom nagrada službeno je završio turnir.

Služba ureda župana