Župan i suradnici u blagdanskom posjetu Domu za starije i nemoćne Koprivnica

Kako bi im uputili blagdanske čestitke i razgovarali o ostvarenim aktivnostima u godini koja je na izmaku, župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja u petak, 22. prosinca posjetili su Dom za starije i nemoćne osobe Koprivnica.

Uz brojne korisnike, župana i suradnike dočekala je ravnateljica Doma Vesna Križan koja im je zahvalila na dolasku te na konstruktivnoj dugogodišnjoj suradnji kazavši: „Od 2002. godine Dom se nalazi pod okriljem Koprivničko-križevačke županije što je zasigurno utjecalo na naš visoki standard i kvalitetu usluga koje pružamo korisnicima. Nadam se da će se odlična suradnja nastaviti i u sljedećoj godini.

Župan je kazao kako se u Domu uvijek osjeća „vedra, vesela i topla atmosfera puna smijeha i radosti“ te je ravnateljici i zaposlenicima zahvalio na ljubavi i predanosti koju unose u brigu o korisnicima.

Pod vašim se krovom uvijek osjećam kao kod kuće, veliko vam hvala na tome, a u zajedništvu koje dijelite neke je stvari sigurno lakše prebroditi nego onim ljudima koji su sami. Trudimo se uvijek vam biti na usluzi, što ćemo i nadalje činiti, te vam ovom prilikom želim sretan Božić i novu 2018. godinu, sve što si sami poželite, mnogo zdravlja i mira u vašim srcima.“, poručio je župan.

Nakon uvodnog dijela, korisnici su županu i suradnicima zapjevali prigodne božićne pjesme te im uzvratili lijepe želje.

Služba ureda župana