Vatrogasna zajednica Grada Đurđevca izabrala novo vodstvo

Vatrogasna zajednica Grada Đurđevca održala je redovnu izvještajno-izbornu skupštinu, koju je otvorio dosadašnji predsjednik Ivan Hadžija. Nakon kratke rasprave usvojena su izvješća o radu Predsjedništva, Zapovjedništva i Nadzornog odbora, kao i Financijsko izvješće za drugu  polovicu prošle godine te je izabrano novo vodstvo.

Zajednicu će u narednom mandatu voditi predsjednik Željko Turbelija, dopredsjednik Robert Bajsar, zapovjednik VZG-a Matija Markešić te zamjenik zapovjednika Alen Škudar. Izabrani su i članovi Upravnog i Nadzornog odbora te tajnik Damir Nikša i blagajnik Andrija Puhač. Novo je vodstvo iznijelo plan rada i financijski plan za 2017. godinu, koji su jednoglasno prihvaćeni, a članovi su im poželjeli uspješno izvršavanje svih zadaća koje predstoje Zajednici.

Što se aktivnosti tiče, đurđevački vatrogasci i nadalje planiraju raditi na edukaciji članova svojih DVD-a, posebno glede protupožarne zaštite i preventive te sudjelovati u svim prigodnim natjecanjima, vježbama i manifestacijama.

Skupštini su prisustvovali gosti iz okolnih vatrogasnih zajednica te županijski vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan sa suradnicima, kao i predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić koja je zahvalila Zajednici na svim provedenim aktivnostima te istaknula važnost djelovanja vatrogasaca na području Županije.

Služba ureda župana