Zamjenik Ljubić i predsjednik Pintar prisustvovali svečanoj sjednici povodom Dana Općine Drnje

Povodom proslave Dana Općine Drnje, prošlog je vikenda održana svečana sjednica Općinskog vijeća kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, načelnici susjednih općina te ostali uvaženi gosti.

U svom obraćanju okupljenima, zamjenik Ljubić naglasio je kako Općina ima podršku Županije te kako će zajednički raditi na podizanju kvalitete života mještana, a kao primjer naveo je energetsku obnove Osnovne škole Frana Koncelaka u što će biti uloženo 3 milijuna kuna. Zahvalio je vodstvu Općine na dosadašnjoj suradnji te poželio uspješnu realizaciju planova.

Načelnik Petar Dombaj kazao je kako im predstoji mnogo rada u narednom razdoblju, a Županiji je uzvratio zahvale na suradnji i podršci.

Sjednicu je uveličao nastup glazbenika Tihomira Hojsaka i Filipa Novosela, a povodom Dana Općine održani su i brojni drugi sadržaji, primjerice igre mladih, sajam radova i kulturno-umjetničke baštine, utakmica NK Tomislava i NK Podravca, vatrogasne vježbe, koncert Tragova te sveta misa u župnoj crkvi Rođenja Blažene djevice Marije.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: epodravina.hr