Zamjenik Ljubić i predsjednik Županijske skupštine na manifestaciji Zagorci Koprivnici 2018.

U organizaciji Udruge Zagoraca Podravine, prošlog je vikenda u koprivničkom Domoljubu održana četvrta po redu manifestacija Zagorci Koprivnici 2018. kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar.

U bogatom kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su brojni izvođači i to recitacijama, pjesmom i dramskim izvedbama, a zamjenik Ljubić zahvalio im je na čuvanju kulturne baštine, kao i članovima Udruge na doprinosu društvenom i kulturnom razvoju Koprivnice i cijele Koprivničko-križevačke županije. Također je posebno pohvalio uključivanje Udruge u županijske manifestacije, od kojih je potrebno istaknuti Dane travnjaka koji su na rasporedu od 4. do 6. svibnja ove godine.

Program su upotpunili gosti iz Hrvatskog Zagorja izvedbama na zagorskom dijalektu, dok je dramska grupa Udruge Zagoraca Podravine publiku nasmijala do suza.

Svečanosti su prisustvovali i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić te načelnik Općine Bednja Damir Poljak, a druženje je nastavljeno u Društvenom domu na Vinici.

Služba ureda župana