Župan održao prijem za predstavnike reprezentacija sudionika 16. Europskog prvenstva u kuglanju za slijepe i slabovidne

Kako bi poželio dobrodošlicu u Koprivničko-križevačku županiju i puno uspjeha na natjecanju, župan Darko Koren održao je prijem za predstavnike reprezentacija koje sudjeluju na 16. IBSA Europskom prvenstvu u kuglanju za slijepe i slabovidne koje se održava u Koprivnici.

Na samom početku, župan je pozdravio sve okupljene te uputio zahvalu Kuglačkom savezu Koprivničko-križevačke županije, županijskoj Zajednici sportova te Hrvatskom kuglačkom savezu na organizaciji ovog prvenstva:

Osim što je ovo prilika da se pozdravi sve one koji su ovdje kao natjecatelji, prilika je i da se zahvali svim ljudima koji su puno učinili i doprinijeli u organizaciji ovog prvenstva.“

IMG_7457mŽupan je potom upoznao goste s nekoliko podataka o samoj Koprivničko-križevačkoj županiji osvrnuvši se na gospodarstvo, naivnu umjetnost, ali i na poznate sportaše koji su ostvarili i još uvijek ostvaruju velike rezultate. Dodao je kako su zabilježeni i veliki rezultati u kuglanju te kako je upravo to jedan od glavnih razloga zašto je Europsko prvenstvo organizirano upravo na ovom području.

 „Srdačno Vas pozdravljam i izražavam zadovoljstvo što se prvenstvo odvija u našoj Županiji, u Gradu Koprivnici i želim Vam da ostvarite svoje sportske ambicije te svojim kućama ponesete lijepe utiske,“ poručio je župan svim natjecateljima.

Zahvalu Koprivničko-križevačkoj županiji na potpori u organizaciji ovog prvenstva, ali i brojnih drugih natjecanja uputio je predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanko Lovković te dodao:

Želio bih Vam svima puno uspjeha na natjecanju, a organizatoru da natjecanje ide i dalje ovako dobro kako je i krenulo.“

IMG_7466mPuno sreće natjecateljima i zahvalu Županiji i županijskoj Zajednici sportova uputila je i izaslanica Hrvatskog kuglačkog saveza Ilinka Milas, a zadovoljstvo organizacijom natjecanja istaknula je predstavnica Hrvatske reprezentacije Ruža Markešić dodavši kako su svi natjecatelji zadovoljni te kako natjecanje protječe dobro.

Prijemu su prisustvovali predstavnici reprezentacija iz Njemačke, Mađarske, Rumunjske, Poljske, Slovačke, Srbije, Slovenije te Hrvatske, predsjednik Kuglačkog saveza Koprivničko-križevačke županije Josip Rožmarić i pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić.

Služba ureda župana