Centar „Podravsko sunce“ uz veselje i pjesmu proslavio 55. rođendan

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ u četvrtak, 10. svibnja u dvorani koprivničkog Domoljuba proslavio je 55. obljetnicu postojanja i uspješnog djelovanja.

Proslavi je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić, koji je u svom obraćanju pohvalio zaposlenike Centra na predanom radu, dok je polaznicima poželio da i nadalje budu aktivni, veseli i puni optimizma.

Ravnateljica Radmila Popović osvrnula se na postignuća Centra posljednjih godinu dana, napomenuvši kako su krenule pripreme za pružanje usluge rane intervencije, što im je bio jedan od glavnih ciljeva. Također je zahvalila svima koji su uključeni u rad Centra, pohvalivši nedavno osnovanu učeničku zadrugu.

Centar „Podravsko sunce“ ima ukupno 122 polaznika, osam razreda i šest grupa, a u svom sastavu ima i vrtić te poludnevni boravak.

Nakon filma kojeg su snimile učiteljica Lidija Mihoković i školska knjižničarka Ivana Đikić, a u kojem su sudjelovali svi polaznici i djelatnici Centra, program je nastavljen uz glazbu, ples i recitacije.

Služba ureda župana