Članovi Zajednice kulturno-umjetničkih udruga sastali se na Izbornoj skupštini

U četvrtak, 21. prosinca Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije sastala se na Izbornoj skupštini, na kojoj je za predsjednicu ponovno izabrana Nada Šešić, za tajnicu Zrinka Roksandić, dok su članovi Upravnog odbora Davor Konfic iz Križevaca, Mirjana Benko iz Svetog Ivana Žabno, Vesna Martinjak iz Koprivnice, Matija Bažulić iz Đurđevca i Milka Novaković iz Gole.

Nakon uvodnih riječi predsjednice Šešić, predstavljeno je Izvješće o radu i financijskom poslovanju za prošlu godinu, gdje je istaknuto kako su u punopravno članstvo ove godine primljeni Udruga „Peski art“ Đurđevac i Dramski i plesni studio Pučkog otvorenog učilišta Križevci.

Također je predstavljen Program rada i financijski plan Zajednice za 2018. godinu, u kojemu stoji kako je u rad Zajednice uključeno 56 samostalnih udruga sa 150 sekcija i  4000 članova, a za sljedeću godinu planirane su manifestacije: Županijski susreti kazališnih amatera, Županijska smotra puhačkih orkestara, Županijska smotra dječjeg folklora, Županijska likovna kolonija, Županijska smotra izvornog folklora, Županijska smotra koreografiranog folklora, Županijska smotra pjevačkih zborova i malih vokalnih sastava, Županijska smotra tamburaških orkestara i malih glazbenih sastava, koncert „Od Županije samo najbolje“ te Međunarodni Festival folklora „Iz bakine škrinje“.

Služba ureda župana