DVD Stari Bošnjani obilježio 80 godina postojanja i uspješnog rada

Pod pokroviteljstvom Grada Križevaca i Vatrogasne zajednice Grada Križevaca, Dobrovoljno vatrogasno društvo Stari Bošnjani prošlog je vikenda održalo proslavu 80 godina postojanja i uspješnog rada, kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Nakon postrojavanja i mimohoda članova i gostiju, održana je svečana sjednica na kojoj se zamjenik Ljubić obratio okupljenima čestitavši im ovu važnu obljetnicu. Vatrogascima je zahvalio na humanosti i predanosti plemenitom cilju spašavanja ljudskih života i imovine, istaknuvši odličnu suradnju Društva s Koprivničko-križevačkom županijom i županijskom Vatrogasnom zajednicom.

Prigodnim su se govorima obratili i predsjednik DVD-a Stari Bošnjani Darko Habdija, saborski zastupnik Branko Hrg, zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca i predsjednik JVP Križevci Ivan Matosović te predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Križevaca Ivan Mužić, a nakon svečane sjednice, druženje je nastavljeno na zajedničkoj večeri.

Proslavi je još prisustvovao potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Križevaca, ujedno i ravnatelj koprivničke Opće bolnice Mato Devčić te brojni vatrogasci i mještani.

Služba ureda župana