Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić postao ambasador Podravke

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije koja je osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu Zlatko Dalić u petak, 27. srpnja posjetio je tvrtku Podravka u Koprivnici gdje je potpisao ugovor o suradnji s predsjednikom Uprave Marinom Pucarom, a s oduševljenjem su ga dočekali i brojni zaposlenici koju su mu čestitali na ostvarenom uspjehu.

Predsjednik Pucar tom je prilikom istaknuo kako izbornik Dalić i Podravka dijele iste vrijednosti, a njegov će zadatak, kao ambasadora tvrtke, biti promocija Podravkinih proizvoda diljem Hrvatske i svijeta.

Izbornik Dalić rekao mi je da je jedan od ključnih elemenata koji je reprezentaciju doveo do ovog veličanstvenog rezultata bilo srce. Srce je slogan Podravke pa mogu s ponosom reći da je uspjeh kojeg su postigli naši nogometaši rezultat igre “uvijek sa srcem”, kazao je predsjednik Uprave Podravke.

Nakon potpisivanje Sporazuma, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, kojoj je na čelu predsjednik Pucar, organizirala je druženje u restoranu Štagelj u Podravkinom rekreacijskom centru kojemu su prisustvovali župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek, kao i brojni predstavnici institucija i gospodarstvenika. U ime Grada Đurđevca druženju je prisustvovao gradonačelnik Hrvoje Janči, a u ime Grada Koprivnice zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Izbornik Dalić okupljenima je zahvalio na srdačnom i toplom dočeku, kao i podršci koja ga prati na svakom koraku, a vrijedi spomenuti i kako ga s Koprivnicom veže trenersko iskustvo u Slavenu Belupu u kojemu je proveo godinu dana, kojih se rado sjeća.

Služba ureda župana