Križevački CB Kakadu pobjednik desetog izdanja Pan zimske lige

Prepune tribine gledatelja i odlične utakmice obilježile su deseto uzdanje Pan zimske lige, u organizaciji Udruge za mali nogomet Koprivnica, a podršku manifestaciji pružila je i Koprivničko-križevačka županija kroz svoju Zajednicu sportova.

Napeta završnica održana je u dvorani Srednje škole Koprivnica između CB Kakadu iz Križevaca i Supersport Casina iz Zagreba, gdje su pobjedu i 40 tisuća kuna odnijeli Križevčani, dok su treće mjesto osvojili CB Loop Superprint, a četvrto MNK Cvjetno Poliklinika Milojević.

Finalu su prisustvovali i župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, tajnik Županijske zajednice sportova Branko Zorko te predsjednik Županijskog nogometnog saveza Robert Markulin, koji su uz gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića, predsjednicu Zajednice sportskih udruga Grada Koprivnice Jasminu Stričević, Daria Bodulice u ime Carlsberg Croatie te kipara Dragutina Ciglara nagrađenima uručili pehare i priznanja.

Najboljim igračem turnira proglašen je Marko Cmrk (CB Kakadu), najboljim vratarom Vedran Vrhovec (CB Kakadu), a najboljim strijelcem Kristijan Lovrić (Supersport Casino), dok je naslov Pan Zimske lige u veteranskoj comfort kategoriji osvojio Bimbo. Pobjednik veteranske pro kategorije je OPG Radiček, Petgrad i Niko Trade, dok je ekipa NK Slaven Belupo bila najbolja u kategorijama mlađih i starijih pionira na Memorijalu Branimira Jedvaja.

Zimska liga započela je 14. prosinca 2017. godine, trajala je do 14. siječnja 2018. godine, a igralo se u četiri kategorije: seniori, pioniri, veterani comfort i veterani pro, s time da se prijavilo preko 100 ekipa.

Služba ureda župana