Ministar Tolušić otvorio cestu Kozarevac-Prugovac

U sklopu proslave Rokova, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić prošlog je vikenda u Kozarevcu otvorio cestu Kozarevac-Prugovac vrijednu 1,7 milijuna kuna, a događanju su prisustvovali i župan Darko Koren, zamjenik župana Darko Sobota, saborski zastupnik Damir Felak, načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović te drugi gosti.

Riječ je o dionici između Kozarevca i Prugovca, odnosno o nerazvrstanoj cesti za čiju je rekonstrukciju Općina Kloštar Podravski dobila sredstva iz Programa ruralnog razvoja u 100-postotnom iznosu, a izvođač radova bilo je Poduzeće za ceste d.o.o. Bjelovar.

Prilikom otvorenja, župan je pohvalio Općinu na svim projektima koje provodi s ciljem podizanja kvalitete života mještana i razvoja lokalne zajednice, dok je načelnik Pavlović resornom ministarstvu i Koprivničko-križevačkoj županiji zahvalio na suradnji te najavio realizaciju novih projekata. Osim rekonstrukcije ceste Kozarevac-Prugovac, Općina planira izgradnju dječjeg igrališta u Kozarevcu i manje infrastrukturne zahvate, a Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja prijavila je tri projekta energetske obnove, i to Vatrogasnog doma u Kloštru Podravskom, Društvenog doma u Budančevici te zgrade Nogometnog kluba Mladost.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: www.glaspodravine.hr