Najava: 15. Županijska smotra kazališnih amatera Koprivničko-križevačke županije

U sklopu proslave 25. obljetnice Koprivničko-križevačke županije pozivamo Vas na 15. Županijsku smotru kazališnih amatera Koprivničko-križevačke županije koja će se održati u Domu kulture Đurđevac 7. i 8. travnja 2018. godine.

Na smotri će nastupiti ukupno 10 kazališnih skupina s 13 predstava, a selektorice smotre su Gordana Ostović i Katarina Kolega.

Publici će se u dva dana predstaviti: Kulturna udruga “Tomislav Franjić” Kalinovac; sekcije “Diletanti” i “Komedijaši”, Glumišna družina Virje, Književno-medijski kutak KUD-a “Ivan vitez Trnski” Novigrad Podravski, Dramska sekcija HKUD-a “Frankopan” Ferdinandovac, Dramski studio Ludens teatra; sekcije “Kaotis teatralis” i “Tišina u ulici”, Dramska skupina KUD-a “Zrin” Legrad, Glumišna družina “Opojski zvon” Rasinja, KUD “Mudlin” Peteranec, Dramska skupina KUD-a Delovi i Gradsko kazalište Đurđevac; sekcije Gradsko kazalište Đurđevac i Gimnazija Dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac.

Pobjednik smotre sudjelovat će na 58. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera koji će se održati od 11. do 13. svibnja u Pazinu.

Pokrovitelji manifestacije su Koprivničko-križevačka županija, Grad Đurđevac i Hrvatski sabor kulture, a organizatori su Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Koprivničko-križevačke županije i Gradsko kazalište Đurđevac.

Služba ureda župana