Najava: 20. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Pozivamo vas na 20. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 10. do 12. studenog 2017. godine, u sportskim dvoranama Osnovne škole „Ljudevit Modec“ i Gimnazije „Ivan Zakmardija Dijankovečki“.

Tema ovogodišnjeg sajma je „Strukovno obrazovanje i cjeloživotno učenje“, a organizatori sajma su Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije i Turistička zajednica Grada Križevaca.

Na 1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog izložbenog prostora predstavit će se 216 izlagača, pokrovitelj sajma je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, a partner Šibensko-kninska županija.

U sklopu sajma se održat će se i prezentacija obrtničkih zanimanja u suradnji sa Srednjom strukovnom školom Đurđevac, Obrtničkom školom Koprivnica i Srednjom školom „Ivan Seljanec“ Križevci, a posjetitelji će moći doznati nešto više o zanimanjima frizer, kozmetičar, stolar, soboslikar-ličilac, monter suhe gradnje, kuhar, konobar, krojač, zidar i strojobravar.

Program Sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnim razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima te gastro i drugim izložbama, a također će se održati radionice 3D printanja, 3D skeniranja, CNC glodanja, laserskog graviranja i rezanja te modna revija i revija frizura.

Cijena ulaznice je 10,00 kuna, kupnjom ulaznice sudjeluje se u nagradnoj igri, a sponzori Sajma su Prima Commerce d.o.o., Pevec d.d. i Hartman d.d., S.K.I.M.T., Poljocentar i Zepter.

Svečano otvorenje Sajma na rasporedu je u petak 10. studenog 2017. u 11:00 sati.

U privitku Vam dostavljamo letak s programom Sajma, kao i poziv na okrugli stol na temu „Strukovno obrazovanje i cjeloživotno učenje u skladu s potrebama gospodarstva“ koji će se održati u okviru Sajma u subotu 11. studenoga, s početkom u 11 sati.

Služba ureda župana