Najava: Humanitarni Koncert “Darujte prostor Laticama”

Udruga za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Latice” organizira humanitarni koncert “Darujte prostor Laticama” koji je kruna istoimene humanitarne akcije, a održat će se u nedjelju 11. ožujka 2018. godine, s početkom u 19:00 sati u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica.

Cilj humanitarnog koncerta je prikupljanje financijskih sredstava za adaptaciju novog prostora u koji će Udruga useliti, a koji će im značajno pomoći u kvalitetnijoj provedbi rehabilitacijskih programa i projekata. Ujedno će moći razvijati nove socijalne usluge, obzirom na znatno povećanje broja članova, odnosno djece s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama grada Koprivnice i šire okolice.

Suorganizator koncerta je Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije, a koncert podržavaju i Koprivničko-križevačka županija, Grad Koprivnica i Udruga volontera Podravke PULS.

Nastupaju Neno Belan, Gelato sisters, Učiteljice, Zsa Zsa, Maja Bajamić, Tragovi, Gordana i Miroslav Evačić, Dario Došlić, Dijana Zubić, Kristijan Petrak i Dražen Šurbek.

Cijena ulaznice je 40 kuna.

Veselimo se Vašem dolasku!

Služba ureda župana