Najava: Natječaj “Volim Podravinu i Prigorje 2018.”

Koprivničko-križevačka županija poziva sve zainteresirane da se uključe u natječaj Turističke zajednice Koprivničko – križevačke županije „Volim Podravinu i Prigorje 2018. godine“, za najbolje likovne radove u vrtićima i osnovnim školama te literarne radove u osnovnim školama.

Zadana tema je Dragi gosti dobro došli u Koprivničko-križevačku županiju“, a kod literarnih radova molimo mentore i učenike da sami odaberu naziv svog rada vezan uz zadanu temu.

Natječaj je otvoren do 23. ožujka 2018. godine, kada ističe rok za dostavu radova u Turističku zajednicu, a najveća dozvoljena veličina likovnih radova je 70×50 cm. Stručno povjerenstvo Turističke zajednice pregledat će i ocijeniti najbolje likovne radove (crtež, kolaž ili linorez) djeteta/učenika ili skupine (najviše do troje) te literarne radove, a zatim ih nagraditi priznanjima i novčanim nagradama (za vrtiće i škole I. mjesto je 1.200,00 kuna, II. mjesto 800,00 kuna i III. mjesto 500,00 kuna).

Za Dan Koprivničko-križevačke županije najbolji likovni radovi bit će izloženi u predvorju dvorane Domoljub u Koprivnici, dok će najbolji literarni rad biti pročitan na svečanoj sjednici.

Nadamo se kako će vrtići i škole i ove godine svojim sudjelovanjem u projektu doprinijeti očuvanju zdrave životne sredine te etnološkog, povijesnog i kulturnog nasljeđa, kao i ugradnji ekoloških principa u svoje odgojno-obrazovne sadržaje.

Sve informacije o natječaju možete dobiti u Turističkoj zajednici Koprivničko-križevačke županije na telefon 048/624 408.

Služba ureda župana