Područna škola Bakovčica dobila visoko priznanje

U Zagrebu, u prostorima Hrvatske radio-televizije održana je završna manifestacija: Najljepši školski vrtovi Republike Hrvatske za 2017.godinu. Obzirom na to da je Područna škola Bakovčica već ranije bila pobjednik, nije mogla natjecati za najljepši školski vrt, već je sreću okušala u kategoriji kontinuiteta ljepote okoliša najljepših školskih vrtova.

Za ovu kategoriju škola se ne prijavljuje već komisija nenajavljeno navraća i provjerava uređenost pobjedničkih školskih vrtova.Tako je  komisija u lipnju ove godine navratila i uvjerila se da je školski vrt Područne škole Bakovčica održavan, lijep, uredan i uzoran za sve zainteresirane posjetitelje.

Voditelj školskog vrta učitelj Radovan Knežević kazao je kako je sretan i ponosan  te počašćen ovim priznanjem, koje nije nimalo lagano osvojiti. Zahvalio je svojim učenicima na predanom radu prilikom uređivanja školskog vrta, a posebno na tome što paze na okoliš škole koji ređuju s velikom ljubavlju. Također je zahvalio i svima ostalima uključenima te donatorima, a zatim su zajedno razgledali zgradu HRT-a.

Služba ureda župana