Predsjednica otvorila Koprivničku bajku

Uz mnoštvo građana na glavnom koprivničkom trgu i lampione koju su osvijetlili nebo, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović svečano je otvorila Koprivničku bajku, zajedno sa županom Darkom Korenom i gradonačelnikom Koprivnice Mišelom Jakšićem.

Prekrasno je biti među vama i želim vam svima zahvaliti na srdačnom i toplom dočeku. Želim vam i blagoslovljen Božić te svako dobro u novoj godini a  posebno mi je zadovoljstvo proglasiti Koprivničku bajku otvorenom.“, kazala je predsjednica te zatim zajedno s građanima prošetala Gradskim parkom i razgledala proizvode domaćih poljoprivrednika, obrtnika i udruga.

Predsjednica je tom prilikom isprobala i parfem od koprive te se potpisala na razglednicu „Koprivnička bajka“ koju je dizajnirala Hrvatska pošta, a na kraju obilaska manifestacije dočekala ju je torta koju su pripremili Podravkini kuhari.

U šetnji Koprivničkom bajkom predsjednici se, uz župana, pridružio i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar, a važno je spomenuti i kako se nastavlja humanitarni karakter manifestacije, a prikupljena sredstva pomoći će radu socijalnog poduzeća KopriVITA Udruge osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice.

Služba ureda župana