Predstavljena monografija „Srednja škola Koprivnica: 60 godina 1959. – 2019.“

Zamjenik župana Ratimir Ljubić u četvrtak, 9. svibnja u Galeriji „Mijo Kovačić“ prisustvovao je predstavljanju monografije „Srednja škola Koprivnica : 60 godina 1959. – 2019.“, a povodom 60. rođendana koprivničke Srednje škole.

U ime Županije kao osnivača, zamjenik Ljubić uputio je čestitke svim zaposlenicima škole i ravnateljici Manueli Gregurić na 60. obljetnici, dodavši kako iza njihovog uspjeha stoji mnogo napornog rada i ostvarenih projekata. Također je dodao kako je obrazovanje je temelj svakog uspješnog društva te prioritet djelovanja i ulaganja Županije, a ujedno je zahvalio svima koji su sudjelovali u izradi Monografije i tako povijest jedne ustanove spasili od zaborava.

Ponosan sam na sve Vas jer na najbolji način predstavljate Koprivničko-križevačku županiju i želim Vam mnogo uspjeha i odlične rezultate u radu i učenju te još brojne radosne obljetnice.“, naglasio je zamjenik Ljubić.

Prigodnim riječima obratio se i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, dok su o samom projektu izrade Monografije govorili ravnateljica Manuela Gregurić, recenzenti Ksenija Krušelj i Dražen Ernečić te autori Anja Novak i Damjan Abou Aldan.

Uz brojne goste, predstavljanju su prisustvovali i nekadašnji ravnatelji škole profesori Anto Rosandić, Ivan Dujmić, Anđela Mioč i Đurđa Fijačko, dok su u glazbenom dijelu nastupili učenici Umjetničke škole „Fortunat Pintarić“.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: koprivnica.hr