Priređena dobrodošlica za predstavnike Europske rukometne federacije i rukometnih reprezentacija

Na Gradskim bazenima Cerine u Koprivnici održan je prijem dobrodošlice za predstavnike Europske rukometne federacije (EHF) i rukometnih reprezentacija koje nastupaju na Europskom prvenstvu u rukometu za kadete do 18 godina, koje se od 9. do 19. kolovoza igra u Koprivnici i Varaždinu.

Dobrodošlicu su im poželjeli  župan Darko Koren te zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž, a župan je tom prilikom izrazio zadovoljstvo što se ova velika sportska priredba održava u Koprivničko-križevačkoj županiji, istaknuvši: „To je već treća velika sportska manifestacija unazad nekoliko godina u kojoj sudjelujemo kao suorganizatori i zasigurno možemo biti zadovoljni i reći da nam je čast što nam je Hrvatski rukometni savez ponovno ukazao povjerenje.“. Uz župana, prijemu je prisustvovao i predsjednik županijske Zajednice sportova Stanislav Lovković.

Zamjenica Ostriž napomenula je kako je “Koprivnica je oduvijek bila grad sporta, posebno rukometa”, te je igračima poželjela mnogo sreće i uspjeha u daljnjim natjecanjima.

Zahvale na domaćinstvu i podršci u organizaciji uputio je član izvršnog odbora EHF-a Ole Jorstad koji je kazao kako je „Hrvatska vrlo motivirana za organizaciju najvećih rukometnih natjecanja, a posebno gradovi Koprivnica i Varaždin koji rukometnim timovima daju najbolje uvjete, gostoprimstvo, smještaj i sve ostalo što je potrebno“. Također je zahvalio i volonterima bez kojih ovo natjecanje ne bi bilo moguće.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: Grad Koprivnica