Svečanom sjednicom Općina Molve proslavila svoj dan

Prošlog je vikenda održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Molve, kojoj su, uz brojne uzvanike prisustvovali župan Darko Koren i potpredsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić.

Na samom početku goste je pozdravila je pročelnica Karolina Franjo, a sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Zdravko Tuba. Načelnik Općine Zdravko Ivančan ukratko se osvrnuo na sve učinjeno u posljednjih godinu dana  te je govorio o planovima za naredno razdoblje koji su usmjereni na poticanje gospodarstva, otvaranje novih radnih mjesta te povlačenje sredstava iz EU fondova.

Župan je okupljenima uputio čestitke povodom Dana Općine, kao i zahvale načelniku i suradnicima na dosadašnjoj suradnji, istaknuvši Molve kao primjer uspješne sredine, ugodnog života i zadovoljnih ljudi.

Na svečanoj sjednici uručena su i javna priznanja te su tako zahvalnice Općine dobili NK “Mladost” Molve, fra Filip Musa, Mijo Lončar, Marija Hodić, Josip Žagar, Josip Tot, Zvonko Ištvan, Martina Štauber Preksavec, Martin Hontić i Josip Lončar, dok je Zlatna plaketa “Grb Općine Molve” dodijeljena Ivanu Kolareviću, Zvonku Lončaru i Franji Andrašiću.

Sjednici su prisustvovali brojni načelnici općina, gradonačelnici, saborski zastupnici, općinski vijećnici, gospodarstvenici te predstavnici udruga i društava s područja Općine, kao i mještani. Svečanost je glazbenim izvedbama uveličao Ženski pjevački zbor KUD-a Molve.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: www.molve.hr