Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Koprivnički Ivanec proslavio svoj dan

Zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar u subotu, 23. lipnja prisustvovali su svečanoj sjednici Općinskog vijeća kojom je proslavljen Dan Općine Koprivnički Ivanec.

Okupljenima se obratio načelnik Općine Mario Švegović koji je naglasio kako se poslovanje Općine iz dana u dan poboljšava te omogućava bolje uvjete života mještanima. U planovima je spomenuo i bolji standard za školarce i vrtićare, kao i planove za Poslovnu zonu Koprivnički Ivanec te infrastrukturne projekte.

Zamjenik Ljubić uputio je čestitke vodstvu Općine i mještanima te naglasio kako će im Koprivničko-križevačka županija i nadalje biti na raspolaganju za suradnju i podršku, a prigodnim su se govorima obratili i načelnik Općine Drnje Petar Dombaj te gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić. Sjednici je prisustvovao i direktor Piškornice d.o.o. Mladen Ružman, brojni predstavnici jedinica lokalne samouprave, udruga i institucija te mještani.

U sklopu proslave Dana Općine održan je i prvi Podravski Gastro fest, velika zabava u Društvenom domu, proštenje povodom blagdana svetog Ivana Krstitelja uz nogometni turnir i vatrogasno natjecanje, kao i tradicionalni Ivanečki krijes.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: glaspodravine.hr