U Koprivnici otvorena manifestacija „Ribolovci svome gradu“

U subotu, 24. ožujka na Zrinskom trgu u Koprivnici otvorena je najveća koprivnička ribička manifestacija „Ribolovci svome gradu“ u organizaciji Športskog ribolovnog kluba Koprivnica, Grada Koprivnice i Turističke zajednice grada Koprivnice.

Svečanom otvorenju prisustvovao je i župan Darko Koren koji je istaknuo značaj i tradiciju ove manifestacije te posjetiteljima poželio da uživaju u ribljim specijalitetima, a zatim je u pratnji zamjenika župana Darka Sobote i predsjednika Županijske skupštine Željka Pintara obišao izlagače na štandovima, kao i veliki bazen za pecanje.

U dva dana trajanja manifestacije posjetitelji mogu uživati u prigodnoj gastronomskoj ponudi, razgledati kreativne radove brojnih udruga, sudjelovati u zabavnim sadržajima te pogledati kulturno-umjetnički program. Osnovni cilj je popularizacija ribolovnog sporta, natjecanje u pripremi fiš – paprikaša, gdje su za najbolje pripremljene nagrade, te promocija turističkih potencijala ovog kraja.

U ime Grada Koprivnice otvorenju su prisustvovali  gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenice gradonačelnika Ksenija Ostriž i Melita Samoborec.

Služba ureda župana