U Križevcima dodijeljena priznanja najboljima motociklistima

Motociklisti, ljubitelji motociklizma i gosti u subotu, 13. siječnja okupili su se u križevačkom hotelu „Kalnik“ na svečanom proglašenju najboljih pojedinaca, klubova i timova u sportskoj sezoni 2017. u disciplinama cestovna moto utrka, supermoto, skuteri i oldtimer.

Svečanost su organizirali Hrvatski motociklistički savez i MK Križevci, a okupljenima su se obratili župan Darko Koren, koji im je čestitao na uspjehu i poželio odlične rezultate i u ovoj godini, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora i saborski zastupnik Branko Hrg, predsjednik MK Križevci Dragutin Srečec, predsjednik HMS-a Stjepan Peršin, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn te izaslanik HOO i tajnik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Branko Zorko.

Priznanja su dodijeljena najboljim pojedincima, klubovima i timovima kao i organizatorima, sucima i ostalim pojedincima koji su pridonijeli motociklističkom sportu.
MK Križevci proglašen je najboljim klubom i to u kategorijama cestovna moto utrka, skuteri i oldtimer, dok je u kategoriji supermoto najboljim klubom proglašen MK Docdyno iz Vinkovaca. Vozačem godine u kategoriji cestovna moto utrka proglašen je Martin Vugrinec, u kategoriji skuteri Kristian Takač, u kategoriji supermoto Marin Gros te u kategoriji oldtimer Jure Lampe.

Služba ureda župana