U Križevcima održano tradicionalno moto i biciklističko druženje

Na Uskrsni ponedjeljak 22. travnja u Križevcima je u organizaciji AMK Križevci, Križevačke udruge biciklista i Policijske postaje Križevci održano deveto po redu moto i biciklističko druženje. Manifestaciji, koja je i ove godine privukla velik broj rekreativaca i zaljubljenika  u biciklizam i motociklizam, prisustvovao je i župan Darko Koren.

U sportsko-rekreativnu manifestaciju, koja je ove godine održana na relaciji Strossmayerov trg – Srednji Dubovec – Gornji Dubovec, Križevčane su uveli Gradski puhački orkestar, Križevačka djevojačka straža i Križevačke mažoretkinje. Nakon nastupa okupljene su pozdravili župan, gradonačelnik Mario Rajn, predsjednik AMK Križevci Dragutin Srečec, velečasni Ivan Novak i načelnik Policijske postaje Križevci Ivan Pukec te su dodijelili nagrade najboljima.

Najbiciklistima proglašeni su Ivančica Stručić i Branko Orejaš, najmopedistom Dalibor Belani, najmotociklistom Dražen Lučki i Vladimir Šegrt dok su u kategoriji 80+ najboljim vozačima automobila proglašeni Milan Berend, Valent Dijanuš i Stjepan Čokor.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: krizevci.hr