U Križevcima održano Županijsko stručno vijeće ravnatelja osnovnih škola

U Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci u četvrtak, 28. lipnja održano je Županijsko stručno vijeće ravnatelja osnovnih škola Koprivničko-križevačke županije, kojemu su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek.

Nakon pozdravne riječi voditeljice Županijskog stručnog vijeća Mirjane Bazijanec i ravnateljice škole domaćina Marije Prodan, okupljenima su se obratili zamjenik Ljubić i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Grada Križevaca Sandro Novosel.

Na Vijeću je još bilo riječi o projektu „Zajedno u radu i igri“ koji su prezentirale učiteljica savjetnica iz Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci Suzana Balić i  knjižničarka iz COOR-a Križevci Tihana Doskočil, dok je ravnatelj Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci Igor Brkić predstavio Erasmus+ projekt Tablets in education i obrazovni sustav Finske.

Služba ureda župana

izvor fotografija: krizevci.hr