Udruga „Bolje sutra“ održala aktivnost „Info točka“

Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice u sklopu projekta Zelena zebra održala  je aktivnost „Info točka“ ispred gradske tržnice u Koprivnici.

U aktivnosti su sudjelovali članovi Udruge koja je i prijavitelj projekta, predstavnici partnerske organizacije – djeca iz starije vrtićke skupine Dječjeg vrtića „Vrapčić“ iz Drnja sa svojim odgojiteljicama te članovi Kluba za starije osobe „Mariška“  Koprivnica.

Sudionici su prolaznicima dijelili promotivne materijale – balone sa slikom zelene zebre. U ovoj aktivnosti posebno su uživali najmlađi, a imali su priliku i primijeniti pravila o sigurnom kretanju u prometu koja su usvojili u prijašnjim aktivnostima projekta.

Projekt je odobrilo Ministarstvo unutrašnjih poslova na natječaju za nacionalni program sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske 2011-2020. Područje: 4. Pješaci, Potpodručja: a) Korištenje obilježenih pješačkih prijelaza.

Partneri u projektu su  Dječji vrtić Vrapčić iz Drnja, IPA regionalni klub Koprivnica i Klub za starije osobe „Mariška“Koprivnica. Izvedbu aktivnosti pomogli su volonteri Udrug, a izvoditeljica je bila Branka Stančin-Levanček.

Služba ureda župana