Udruga “Latice” održala redovnu godišnju skupštinu

U prostorima Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju “Podravsko sunce” u utorak, 17. travnja održana je redovna godišnja skupština Udruge osoba s intelektualnim teškoćama “Latice”.

Skupštinu je pozdravnim govorom otvorila predsjednica Udruge Nevenka Fuchs, a u ime Koprivničko-križevačke županije obratila se pročelnica Upravnog odjela za socijalno-zdravstvene djelatnosti Željka Koluder Vlahinja, naglasivši kako Županija prati i podržava rad Udruge.

Na dnevnom redu bilo je usvajanje Poslovnika o radu skupštine za 2018.godinu, Izvješće o radu Udruge i Financijsko izvješće za 2017. godinu, a raspravljalo se i o aktivnostima Kluba “Latica”, Igraonice “Dodir” te Kluba za mlađe “Naši anđeli”.

Podsjetimo, Županija je bila pokrovitelj nedavno održanog humanitarnog koncerta “Darujmo prostor Laticama” u organizaciji  Udruge i županijskog Povjerenstva za ravnopravnost spolova, koji je bio kruna istoimene akcije s ciljem prikupljanja financijskih sredstava za adaptaciju novog prostora u koji će Udruga useliti, a koji će im značajno pomoći u kvalitetnijoj provedbi rehabilitacijskih programa i projekata. Ujedno će moći razvijati nove socijalne usluge, obzirom na znatno povećanje broja članova, odnosno djece s teškoćama u razvoju i osoba s intelektualnim teškoćama grada Koprivnice i šire okolice.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: facebook Udruga Latice