Udruga samaca Koprivnica proslavila 15. obljetnicu osnutka

U koprivničkom hotelu Podravina prošlog je vikenda održana godišnja skupština Udruge samaca Koprivnica, koja je ujedno proslavila i 15. obljetnicu osnutka i uspješnog djelovanja.

Svečanom programu prisustvovali su i župan Darko Koren te zamjenik župana Ratimir Ljubić, a župan je tom prilikom članovima Udruge i predsjednici Štefaniji Votuc uputio čestitke, pohvalivši ih na trudu koji ulažu kako bi samcima uljepšali živote. Također je dodao kako će im Koprivničko-križevačka županija biti na raspolaganju za suradnju, kako bi osmislili još više programa i aktivnosti.

Predsjednica Votuc naglasila je kako Udruga broji 43 člana te kako je posljednjih godina sve više zainteresiranih za učlanjenje, a druže se svaku nedjelju, uz večeru i glazbu.

Županija je od Udruge primila i zahvalnicu za dosadašnju podršku, a osim brojnih gostiju iz sličnih udruga iz Varaždina, Čakovca, Zagreba, Virovitice i Slovenije, koji su uživali u plesnom i glazbenom programu, skupštini se odazvala i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž.

Služba ureda župana