Udruga samaca Koprivničko-križevačke županije organizirala Međunarodne sportske igre

Kako bi potaknula suradnju među sličnim udrugama, Udruga samaca Koprivničko-križevačke županije prošlog je vikenda organizirala Međunarodne sportske igre udruga samaca iz Hrvatske i Slovenije.

Svečanom otvorenju u ime Koprivničko-križevačke županije prisustvovala je pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja, koja je pohvalila aktivnost članova Udruge, dok je u ime Grada Koprivnice pozdravila i zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec.

Na igrama su, osim domaćina, sudjelovali članovi Udruge samaca Varaždinske županije, Udruge „Međimurski samci“, Udruge „Zagrebački samci“, Udruge samaca „Živi život“, Udruge samaca „Simpatija“ te Udruge samaca iz Ljubljane. Natjecalo se u disciplinama rusko kuglanje, pikado, bacanje gumenih pločica, bacanje srca u krug i košarka, a veseli su sudionici zatim druženje nastavili uz glazbeni program, ples i ručak.

Pehare najuspješnijim ekipama uručio je zamjenik župana Ratimir Ljubić, čestitavši im na trudu i vještinama koje su pokazali, kao i predsjednici Udruge Barbari Matoničkin na organizaciji događanja. Prvo je mjesto osvojila Udruga samaca „Živi život“ iz Virovitice, drugo mjesto Udruga „Međimurski samci“, a treće mjesto domaćini.

Služba ureda župana