Zamjenik Ljubić podržao natjecatelje 6. Talent showa Gimnazije „Fran Galović“

U Domu mladih u Koprivnici, u organizaciji učenika Gimnazije „Fran Galović“ te profesorice Darije Kivač prošlog je vikenda održan šesti po redu Talent show, na kojemu su gimnazijalci kroz pjesme, ples i video uratke pokazali svoje vještine i kreativnost.

Učenicima su na hrabrosti čestitali zamjenik župana Ratimir Ljubić, zamjenica gradonačelnika Koprivnice Melita Samoborec te ravnatelj Gimnazije Vjekoslav Robotić te im poželjeli uspješne nastupe.

Pobjedu na šestom Talent showu odnio je učenik Osnovne škole „Đuro Ester“ Šimun Benedikt Kopričanec, drugo mjesto pripalo je također učenici Osnovne škole “Đuro Ester” Sari Forjan, dok su treće bile učenice Gimnazije Dorotea Čvagić i Lucija Đaković.

Žiri je i svakom izvođaču dodijelio posebnu nagradu te je tako Sarah Posavec dobila priznanje za najbolju interpretaciju, Lucija Đaković i Rafaela Čuni za najoriginalniju izvedbu, Dorotea Čvagić i Lara Vondraček za najbolji umjetnički dojam, dok je Patrik Ivačić osvojio nagradu za autorsko djelo za svoj film.

Ovogodišnji Talent show bio je međunarodnog karaktera jer ga je koprivnička Gimnazija uključila u INTERREG projekt CHEC koji provodi s mađarskim školama iz Csurga i Nagybajona, te su tako hrvatski i mađarski učenici, nakon natjecateljskog dijela, zajednički otplesali nekoliko koreografija.

Služba ureda župana