Zamjenik Ljubić povodom Svjetskog dana učitelja posjetio OŠ Sokolovac

Povodom Svjetskog dana učitelja koji se obilježava 5. listopada, zamjenik župana Ratimir Ljubić posjetio je Osnovnu školu Sokolovac, gdje su ga dočekali ravnatelj Saša Korkut te zamjenik načelnika Općine Sokolovac Tihomir Jandroković.

Uz razgovor o aktualnoj problematici, ravnatelj je izrazio zadovoljstvom 12 milijuna kuna vrijednim projektom dogradnje prostorija školske zgrade i izgradnje školske sportske dvorane, koji je dovršen prije godinu dana, a koji učenicima omogućava prostor za kvalitetno pohađanje nastave, kao i za sportske aktivnosti. Još je dodao kako su u tijeku sitni tehnički radovi na područnim školama te je Županiji zahvalio na suradnji i podršci u svim aktivnostima.

Nakon sastanka s ravnateljem, zamjenik Ljubić održao je prigodni govor pred učenicima i nastavnicima, u kojemu je čestitao Svjetski dan učitelja, zahvalivši im na trudu, znanju i strpljenju koje ulažu u odgoj i obrazovanje djece te neprocjenjivoj ulozi u oblikovanju budućih generacija. Zajedno s Općinom, Županija je na projektu dogradnje škole i izgradnje sportske dvorane još jednom dokazala svoje opredjeljenje ulaganju u obrazovanje te je poručio kako će i nadalje biti na raspolaganju za osiguravanje materijalnih uvjeta, ali i za svu drugu potporu i pomoć.

Služba ureda župana