Zamjenik Sobota obišao izlagače i sudionike konjičkog turnira

Najveća županijska manifestacija posvećena poljoprivrednoj proizvodnji, 22. Dani travnjaka Koprivničko-križevačke županije, i ove je godine okupila brojne izlagače, njih oko 130, koji su na izlagačkim prostorima predstavili svoje proizvode i druge aktivnosti.

Izlagače je obišao i zamjenik župana te predsjednik Organizacijskog odbora manifestacije Darko Sobota, u pratnji zamjenika župana Ratimira Ljubića i predsjednika Županijske skupštine Željka Pintara, te im je zahvalio na interesu i doprinosu programu Dana travnjaka.

Posjetitelji su mogli kušati i kupiti domaće kolače, sokove i likere od aronije i drugog voća, med i medenjake, čajeve i brojne vrste sireva, kao i razgledati štandove tradicijskih obrta, obrazovnih institucija – Srednje gospodarske škole Križevci te križevačkog Visokog gospodarskog učilišta, HGK Županijske komore Koprivnica, županijske Turističke zajednice, županijske Obrtničke komore, PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja, kao i udruga, primjerice Udruge osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice, koja se predstavila tjesteninom od koprive koju izrađuje u sklopu projekta IKSoc.

Zamjenik Sobota sa suradnicima je obišao i zaljubljenike u konjički sport koji su sudjelovali na konjičkom turniru u organizaciji Konjičkog kluba Koprivnica.

Služba ureda župana