Župan i zamjenici održali blagdansko druženje sa zaposlenicima

Župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ratimirom Ljubićem u petak, 22. prosinca održao je prigodno druženje povodom predstojećih blagdana za zaposlenicima upravnih tijela Županije, ispostava Đurđevac i Križevci te polaznicima stručnog osposobljavanja.

U svom obraćanju zaposlenicima, župan je izrazio zadovoljstvo njihovim radom, odgovornošću i zalaganjem, kao i međusobnom suradnjom, dodavši kako je godina koja je na izmaku bila drugačija od prethodnih, dinamična i složena, obzirom na to da su je obilježili lokalni izbori koji su donijeli određene promjene. Djelovanje Županijske uprave ocijenio je pozitivnim te je zaposlenicima i njihovim obiteljima poželio sretan Božić te ugodne i mirne novogodišnje blagdane, uz mnogo uspjeha novoj 2018. godini.

Čestitkama su se pridružili i zamjenici, zahvalivši zaposlenicima na savjesno provedenim projektima i aktivnostima, te su istaknuli kako su razumijevanje, poštovanje, zajedništvo i dobra komunikacija temelji za nastavak uspješnog rada i u sljedećeg godini.

Služba ureda župana