Županijski poduzetici i obrtnici predstavljaju se na jubilarnom 20. MESAP-u

U petak, 15. lipnja u Nedelišću je službeno otvoren jubilarni 20. Međunarodni sajam poduzetništva MESAP 2018, pod sloganom „Za nove generacije poduzetnika“. Na sajmu se predstavljaju i obrtnici i poduzetnici iz Koprivničko-križevačke županije, a svečanom su otvorenju prisustovali pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac, kao i tajnik županijske Obrtničke komore Božo Barać sa suradnicima.

Direktor Sajma Vitomir Kirić okupljene je proveo kroz povijest sajmovanja, kazavši kako su ovakva događanja rezervirana za promociju noviteta, iskorak u prepoznatljivosti i razvoju novih industrija. Predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajac čestitao je na 20 godina postojanja MESAP-a te zaželio izlagačima da sklope nove poslovne dogovore.

O poslovnom i potpornom okruženju u kojem novi poduzetnici započinju svoje poduhvate raspravljalo se na panel diskusiji „Putokaz za poduzetnike početnike“, a tijekom tri dana trajanja Sajma očekuje se niz popratnih sadržaja. Tako je predviđena stočarska izložba, predstavljanje međimurskih konjičkih klubova sa izložbama konja, izložbe Stexr kluba iz Slovenije, međimurske udruge Oldtimer vozila te Udruge uzgajivača malih životinja. Uz bogat kulturno umjetnički program, na zatvaranju ovogodišnjeg MESAP-a nastupit će Mirko Švenda Žiga u nedjelju, 17. lipnja od 16:30 sati.

Na Sajmu se predviđa oko 260 izlagača iz Hrvatske i Slovenije, radno vrijeme je danas do 20 sati te nedjelju od 9 do 19 sati, a ulaz za posjetitelje je besplatan.

Služba ureda župana