23.02.2022.

Župan sa suradnicima posjetio Općinu Kalinovac

Obilazak dvorane Kalinovac 1


Župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić sa suradnicima su u utorak, 22. veljače posjetili Općinu Kalinovac i sastali se s načelnikom, ujedno i saborskim zastupnikom Darkom Sobotom. Tom prilikom obišli su i radove na školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Lackovića Croate, koju Općina i Županija grade u sklopu županijskog programa izgradnje pet školskih sportskih dvorana.

Župan je izrazio zadovoljstvo sa svime što je do sad napravljeno i kvalitetnim uvjetima koja će se djeci osnovne škole, ali i svim ostalim mještanima, izgradnjom ove dvorane omogućiti. Dodao je kako Općina uvijek može računati na podršku i pomoć Županije i njezinih institucija, posebno kod pripreme i prijave novih projekata iz EU fondova.

Obilazak dvorane Kalinovac 4Načelnik Sobota je kazao kako se dinamika radova odvija sukladno planovima te zahvalio na konstruktivnoj suradnji koja doprinosi stvaranju još boljih uvjeta za sve mještane Kalinovca i okolice.

Jučerašnjem obilasku prisustvovali su i predstavnik izvođača radova tvrtke Bistra d.o.o. Krešimir Habijanec, načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović, županijski pročelnici Ana Mušlek i Darko Masnec, općinska pročelnica Ana Marija Mađerić te ravnateljica škole Mirjana Bazijanec.

Služba ureda župana


Pročitano 1688 puta