17.03.2022.

Održana 3. sjednica Županijskog savjeta mladih

Objavljeno u kategorijama: Novosti, Savjet mladih
Iznimno je važno uključivanje mladih u sve društvene segmente, posebice one u kojima se pruža prilika kreiranja politika usmjerenih prema stvaranju boljih okvira za razvoj u svim sferama života - naglasio je zamjenik župana Ljubić

Savjet mladih KKZ 1U prostorijama Županijske uprave u utorak 15. ožujka održana je treća sjednica Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije, koji je vodio predsjednik Ivan Car.

Sjednici je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je izrazio podršku svim aktivnostima koje Savjet provodi i onima koje planira realizirati naglasivši važnost uključivanja mladih u sve društvene segmente, posebice one u kojima se pruža prilika kreiranja politika usmjerenih prema stvaranju boljih okvira za razvoj mladih u svim sferama života. Županijska uprava će i dalje biti na raspolaganju za svu potrebnu pomoć i podršku, dodao je Ljubić.

Nakon upoznavanja s projektom B-LIVE koji je članovima predstavio viši savjetnik specijalist za EU fondove Vladimir Šadek, jednoglasno je usvojeno Izvješće o radu Županijskog savjeta mladih KKŽ za 2021. godinu, a pod zadnjom točkom dnevnog reda raspravljano je o budućim aktivnostima i projektima u koje će Savjet sudjelovati tijekom ove godine.

Služba ureda župan


Pročitano 1700 puta