30.03.2022.

Zajednica Udruga umirovljenika KKŽ donijela program rada za 2022.godinu

sjednica Zajednice umirovljenika KKŽ 2


U Koprivnici je jučer održana sjednica Skupštine Zajednice Udruga umirovljenika Koprivničko-križevačke županije na kojoj je donesen i Plan rada za 2022. godinu.

Sjednici je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je pohvalio rad Zajednice naglasivši kako Županija svojim brojnim programima i proaktivnom socijalnom politikom kontinuirano stvara i poboljšava uvjete za umirovljeničku populaciju.

Predsjednik Zajednice Tomo Jozek podnio je Izvješće o radu za prošlu godinu te zahvalio Županiji i Savjetu za umirovljenike i osobe starije životne dobi na podršci Zajednici koja okuplja 11 umirovljeničkih udruga. 

quote desni 3„Hvala Županiji na potpori našim programima isto kao i Županijskom Savjetu za umirovljenike koji su nam pomogli da imamo Zajednicu udruga umirovljenika. Nastavljamo suradnju s Maticom umirovljenika Hrvatske kao i sa svim ostalim institucijama kako bi radili na poboljšanju kvalitete života umirovljenika i lakšem ostvarivanju naših prava“, istaknuo je Jozek.

Sjednici su uz zamjenika župana i članove Zajednice prisustvovali i predsjednik Županijskog Savjeta umirovljenika i osoba starije životne dobi Željko Pintar te predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Višnja Fortuna.

Služba ureda župana


Pročitano 1604 puta